Infiintare SRL

Societatea cu raspundere limitata (SRL), este forma juridica cea mai des folosita. Pentru infiintare SRL trebuie sa indicati cel putin 3 variante de denumire a viitoarei societati. In continuare aveti nevioie de dovada dreptului de folosinta pentru spatiul unde urmeza sa se stabileasca sediul social. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Pentru alte informatii va asteptam la sediul nostru.

Acte necesare constituirii noi societati:

 1. Copia actului de identitate pentru fiecare asociat sau administrator;
 2. Dovada detinerii spatiului pentru sediul social (contract de vanzare-cumparare, titlu de proprietate, autorizatie de constructie, hotarare judecatoreasca, e.t.c.);(redactat de noi)
 3. Acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor direct afectati (doar daca viitorul sediu se stabileste intr-un bloc de locuinte);
 4. Specimen de semnatura al administratorului (se face la notar, dupa rezervarea denumirii).
 5. Declaratii Asociat/Administrator(atestata de noi)
 6. Declaratia model II (art. 15 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004)(completata de noi)
 7. Vectorul Fiscal (Anexa 1 din Ordinul1.355/C/2008).

SERVICII


 • rezervarii denumirii societatii dorite
 • redactarea actului constitutiv, ce va cuprinde datele dvs, obiect de activitate, capital social, conditii de functionare, conditii de lichidare, precum si toate celelalte date, obligatorii prevazute de Legea 31/1990
 • redactarea declaratiei de administrator si a declaratiei de asociati in cadrul unei societati comerciale
 • redactarea actului privind detinerea sediului social(contract de comodat sau contract de inchiriere)
 • depunerea de capital social
 • depunerea actelor si sustinerea acestora in fata persoanei desemnate pentru REGISTRUL COMERTULUI in vederea obtinerii certificatului de inregistrare

COSTURI Infiintare SRL

ONORARIU Infiintare SRL: 600 lei

Cuprinde urmatoarele operatiuni: Consultanta juridica privind infiintarea firmei; Obtinerea rezervarii denumirii la Registrul Comertului; Redactarea documentatiei privind sediul social; Redactarea actului constitutiv; Intocmirea documentatiei de autorizare si a documentatiei fiscale; Indosarierea tuturor actelor necesare si predarea dosarului complet.

REPREZENTARE LA REGISTRUL COMERTULUI (optional): 250 lei

Reprezentarea cuprinde urmatoarele operatiuni: Ridicarea notei de calcul la Reg. Com.; Plata taxelor la caseria Reg. Com.; Depunerea dosarului; Verificarea dosarului la termenul de solutionare; Ridicarea documentelor firmei si predarea catre client.

Termenul de infiintare este de circa 3-4 zile lucratoare din momentul in care dosarul este pregatit pentru ONRC. Un alt aspect bine de stiut este ca, incepand cu 01.02.2017 au fost eliminate taxele de inregistrare la ONRC, antreprenori urmand a plati doar texele aferente publicarii documentelor in MO.